ÁSZF

Vásárlási információk
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

VÁSÁRLÁS 

A termékeket a darabszám és az esetleges szín kiválasztása után a „kosár” funkcióra klikkelve lehet a kosárba betenni. A web-áruház segít a vásárlás folyamatában,a végleges megrendelés elküldéséig. Megrendelését az e-mailban kapott linkre kattintva véglegesítheti. A vásárlás utolsó lépéseként ki tudja választani a szállítási-fizetési módot, és tájékoztatást kap annak az áráról is.

Áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.

A web-boltban található termékek folyamatosan rendelkezésre állnak,de előfordulhat,hogy némely termékből időleges hiány lép fel,ilyenkor minden esetben tájékoztatjuk a várható szállítási időpontról.

GARANCIA, SZAVATOSSÁG 

A Biketex.hu áruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

Az általunk forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, illetve a gyártó által adott jótállási, szavatossági feltételek érvényesek. A gyártók által adott feltételek termékenként különbözőek lehetnek.

Meghibásodás esetén, ha az bizonyítottan nem a vevő hibája, a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendeletei érvényesek.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és amennyiben valami hiányosságot vagy működési rendellenességet talál köteles ezt haladéktalanul jelezni felénk. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A vevő jogosult a termék kézhezvételét követően 14 napon belül – indoklás nélkül-a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon a Biketex.hu ügyfélszolgálatán. A kézhezvételt a kapott számlával, vagy a futár által adott átvételi bizonylattal lehet bizonyítani.

Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, ő viseli a termék visszaszolgáltatásával járó terheket, de e felett más költség nem terhelheti.

A Biketex.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből, illetve a termék sérüléséből, hiányából adódó költségek a Vevőt terhelik.

A vevő köteles az elállási jog gyakorlásának folyamodványaként a terméket legkésőbb 14 nap múlva visszaküldeni.

A visszaküldött termék vizsgálata után a Biketex.hu áruház köteles a fogyasztó által fizetett összeget újabb 14 nap elteltével visszatéríteni.

Általános rendelkezések

Az áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Biketex.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Biketex.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.

Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

Bármely levél (függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett), de főleg bármilyen adat elvesztése.

Bármely szoftver nem megfelelő működése.

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Biketex.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen olyan kárért (függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt), ami a Biketex.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős a Biketex.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért. A Biketex.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Biketex.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Biketex.hu áruházban.

Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A Biketex.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Biketex.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Biketex.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt – hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

Viszonteladók

Viszonteladókat is kiszolgálunk,kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot E-mailben a info@biketex.hu címen